Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup

Henrik Qvortrup

Tidligere politisk redaktør på TV2 samt tidligere chefredaktør for Se & Hør, spindoktor og politisk kommentator

Henrik Qvortrup, født 1963, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Han har været politisk reporter på Jyllands-Posten, Berlingske Tidende og Ekstra Bladet. Tidligere medlem af chefredaktionen på B.T. Spindoktor for Anders Fogh Rasmussen. I næsten syv år chefredaktør på SE og HØR. I dag politisk redaktør på TV2.
Henrik Qvortrup er medforfatter til flere bøger – herunder en omstridt biografi om tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen.

Han har undervist på Københavns Universitet i politisk kommunikation og er censor ved Danmarks Journalisthøjskole. Henrik Qvortrup er en hyppigt anvendt kommentator i såvel dagblade som på radio og TV. Samtidig har han været fast paneldeltager i TV-udsendelsen “Jersild og Spin”. Han er ydermere en meget anvendt og efterspurgt foredragsholder.

Henrik Qvortrup holder foredrag både om sig selv og sin karriere – men også om den politiske situation, om kommunikation og om spin. Men han er også en kompetent og kontant ordstyrer.

Dansk politik – her og nu

  • Få en kompetent analyse af den politiske situation – med perspektiver såvel bagud som fremadrettet.

Kommunikation og gennemslagskraft

  • Om betydningen af at kalde en spade for en spade.

Spin

  • Hvem bestemmer på Christiansborg. Er det politikerne? Journalisterne? Vælgerne? Eller spindoktorerne?

Fra spindoktor til sladderkonge – og tilbage til dansk politik.

  • Et underholdende foredrag om nogle markante jobskift inden for journalistikken. En tour de force gennem politik, sladder, kongehus og kontant journalistik.
Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 27. januar 2017 / Konferencie og ordstyrer