Hitbusters

 

Hitbusters er et rendyrket festband og konceptet er enkelt – kun de ALLERSTØRSTE HITS er på repertoiret når fem af Danmarks svedigste og mest tændte musikere går på scenen.

Du får dansevenlig musik som alle kender og kan synge med på, men det bliver aldrig hakkebøf-agtigt. Varemærket hos Hitbusters er nemlig at levere de velkendte og elskede megahits i superlækre og gennemarbejdede live-versioner, som du får svært ved at sidde stille til.

Repertoiret spænder over både danske og udenlandske hits, ligesom både kvindelige og mandlige kunstnere er repræsenteret. Du får klassikere som ”Regndans”, ”Den Jeg Elsker”, ”Blame It On The Boogie” og ”Simply The Best” og ørehængerne fra de hotteste nye kunstnere som Alphabeat, Gavin DeGraw og Rihanna.

Hitbusters’ yderst stærke frontfigur Christina Chanee kender mange i forvejen fra ”Sanne Jam” og har man oplevet hende i den sammenhæng, er yderligere præsentation unødvendig. Der er dømt fuld knald på showet og en helt fantastisk stemme. Resten af bandet består også udelukkende af professionelle og superdygtige musikere, der ved hvordan man leverer varen og får musikken ud over scenekanten.

Kort sagt: Hitbusters ved hvordan man starter en fest – og de elsker at gøre det! Et perfekt band til f.eks. firmafesten

So if you’re ready to party

…who’re you gonna call?

Hitbusters 

Christina Chanee: Vokal – Anders Steen Hansen: Keyboards/vokal –

Nikolaj Bloch: Guitar – Anders Borre: Bas/vokal – Johannes Gissel: Trommer

Admin / 26. januar 2012 / Band