Jacob Haugaard

Jacob Haugaard - E-ntertainment.dk

JACOB HAUGAARD

De fleste kender historien om Jakob Haugaard – komikeren der mod al forventning (ikke mindst sin egen) blev valgt ind i Folketinget, nærmest sådan lidt for sjov. Alligevel gjorde Jakob dengang hvad ingen ´seriøs´ politiker nogensinde før har magtet i Danmark: At blive valgt direkte ind i Folketinget uden om et politisk parti, med kun sin egen person som indsats. Det siger meget om Jakobs appel som menneske og ikke mindst som komiker. Som få har Jakob sin helt egen folkekære stil der ud over en politisk karriere har placeret ham i toppen af de populære hitlister (´Hammer, Hammer Fedt´) og som en allestedsnærværende entertainer, der med sin egen både kejtede, hjertevarme og snu facon er kommet for at blive.

Biografi :

JACOB HAUGAARD har i mange år været indbegrebet af speciel dansk humor, hvor han så langsomt begyndte at gøre sig bemærket, da han stod frem med foreningen af “Bevidst Arbejdssky Elementer” med sloganet …Hvis det er så sundt at arbejde, så sæt de syge til det ! Og sådan fortsatte han med mærkværdige forslag i sin valgkamp på vejen mod Folketinget, der nok var mere et udtryk for provokation end et egentligt mål om at blive valgt ind.

Men efterhånden som årene gik og han blev mere og mere kendt i medierne, så blev det alvor en dag, og Jacob blev valgt ind i Folketinget – tog konsekvensen af det og oplevede det politiske liv på Christiansborg indtil han valgte at sige stop.

JACOB HAUGAARD har som vel de fleste ved lavet et utal af ting gennem tiderne. I flæng kan nævnes revyer, konferencier ved Grønne Koncerter og ikke mindst hans mangeårige samarbejde med entertaineren Finn Nørbygård i “Jadak-Finn & Jacob”, “Jydekompagniet” og deres medvirken i Squash-reklamerne. Desuden har Jacob Haugaard kørt en solokarriere på den musikalske side siden 1977, og nummeret “Det Er Hammer Hammer Fedt” er blevet en klassiker, som samtidig er synonymt med Jacob Haugaard på den musikalske side. Dette er sådan set det, han selv på stående fod kan huske om sin karriere, men fra pålidelige kilder påstås det, at han har lavet 10 gange så meget.

JACOB HAUGAARD siges at være ud af en ældgammel slægt, der har været på Jyllands østkyst siden istiden. Ved hjælp af slægts -og genforskning har videnskabsmænd fundet frem til, at Grauballemanden også var en Haugaard. Sidst i 1940´erne var Haugaardslægten så indavlet, at JH´s far – Ange – blev nødsaget til at finde frisk blod helt oppe fra Færøerne, og her blev purken så født den 12. maj 1952, for kort tid efter at blive smuglet til Risskov, hvor han voksede op dør om dør med det berømte Sindsygehospital. Disse to faktorer – Færøerne og Sindsygehospitalet – blev senere karakteristica i det harmonisk forvirrede menneske folk kender Jacob Haugaard for.

Glæd dem kære publikum – mon ovenstående ikke er vidne om, at det kun kan blive en festlig og Hammer Hammer Fed Aften med denne moderne dværg !!!!!!

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 23. januar 2012 / Entertainer