Jan Gintberg

JAN GINTBERG

Jan Gintberg

Jan Gintberg er dansk stand-up’s rigtigt store mand – og nu også foredragsholder.

Jan Gintberg er dansk stand-up´s rigtigt store mand. Med en volume, som blev landskendt og elsket i forbindelse med hans “Taler til nationen”, trådte Jan for alvor i karakter som samfundsrevsende komiker.


Jan Gintberg har fyldt teatre over hele landet med sine nyskabende one man shows, senest med “Op på fars Jihad”, der landsdækkende solgte over 30.000 billetter. Han har lavet flere talkshows – senest  “Gintberg – var det det?” og har sat en ny standard for satire-genren her hjemme


Nu er han også klar med foredrag om arbejdsglæde, begejstring og humor. Et hylende morsomt foredrag, der fortsat fylder salene og afgiver meget flotte evalueringer fra både arrangører og deltagere. 

Oprindeligt er han uddannet landmand, men efter en del arbejdsrejser i Australien, New Zealand og USA, forlod Jan landbruget og gik efter et forskningsstudie på Veterinær- & Landbohøjskolen på Frederiksberg. 

 

I dag arbejder han skiftevis med radio og tv og optræder samtidig med sine større shows, også stadig som stand-up-komiker.

 

Derudover skriver Jan  bøger, holder foredrag og er en meget populær underholder ved firmaarrangementer. Han har rejst landet tyndt flest gange i mange år, både med sine egne one-man shows og i forskellige andre comedy-konstellationer.

Det underholdende og skarpsindige foredrag med den dygtige Jan Gintberg er især populært hos virksomheder, kommuner, regioner og foreninger, der ønsker et godt grin og en bunke gode råd til fornyet motivation, kreativitet og glæde på arbejdspladsen.

Bonus: Jan Gintberg er altid det rigtige valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op med det formål at få rørt lattermusklerne og få nye vinkler på tilværelsen.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 24. januar 2019 / Stand-Up