Jays

Jays - E-ntertainment.dk

Gennem snart en menneskealder har JAYS stået for det ypperligste indenfor dansemusik og underholdning. JAYS formår nu – bedre end nogensinde før – at kombinere det nye med det ældre indenfor musikken og sammenkædet numrene så de altid bliver leveret i et hæsblæsende, medrivende tempo. Musikken spænder vidt, fra de gode gamle klassikere fra 50-60-70-80 og 90’erne, og der er naturligvis altid en stribe af de sidste 5 års ørehængere med på repertoiret.

JAYS formår om nogen at fylde gulvet når de giver den på bongo-trommerne som Safri Duo, eller kaster sig ud i en swingende stomp på koste eller bilfælge.

Det er ikke uden grund at JAYS’ slogan er “Leverandør til glade danskere” – publikum får altid hvad et publikum skal have.

Sceneshowet og den inciterende sammenkædning af numrene sørger for et konstant fyldt dansegulv – og er din garanti for et vellykket show.

JAYS og alle 5 bandmedlemmer har sammen og hver for sig gennem årene optrådt overalt i Danmark. Optrådt i TV, til halballer, på markedspladser og kræmmermarkeder, til private- og offentlige virksomheder, de fleste dansesteder – kort sagt; Alle de steder hvor “Glade danskere” kommer for at danse og more sig og for at få en god oplevelse.

Admin / 26. januar 2012 / Band