Kim Nørgaard

 

 

 Kim Nørgaard er en yderst rutineret, impulsiv og charmerende komiker. Han bliver, med sin udstråling og træfsikkerhed, oftest brugt som vært og konferencier simpelthen fordi han når langt udover scenekanten.

 

Kendetegn:
Kim tænker hurtig og ikke bange for at inddrage sit publikum når han står på scenen. Kim improviserer en hel del, hvilket gør at to shows aldrig er ens og nemmere kan ”skræddersys” til opgaven. Jokeposen er stor og materialet spænder vidt. Intet emne går ram forbi, alt lige fra irriterende hverdagselementer, sjove observationer, aktuelle begivenheder eller lidt godt fra familielivet præsenteres i højt tempo i Kims helt personlige kække stil. Kim har nemlig, trods sin unge alder, børn – mange af slagsen endda. Hele 3 er det blevet til, så vidt vides…

 

Bonus:
Han har skrevet satire indslag til P3 og var i 2004 fast morgenvært på POPFM. Det var også i 2004 at Kim søsatte stand-up projektet [Uden for kategori] en turné der nåede landet rundt. Og i 2005 arrangerede Kim et indsamlingsshow til fordel for flodbølgeofrene i Asien, som blev bortauktioneret gennem P3 og Lauritz.com. Kim har optrådt for et utal af firmaer, været på fire klubture og givet studerende på flere videregående uddannelser suveræn underholdning.

Resumé:
Humoristisk talent, træfsikker, vært og konferencier

P.S.
Kim kan godt lide at køre Gokart og spille poker, ingen af delene er han dog god til.

 

P.P.S.

Kim har optrådt for et utal af firmaer, været på landsdækkende klub turnéer, optrådt på TV, i radioen, på VHS bånd og har givet studerende på flere videregående uddannelser suveræn underholdning.

På DVD til dato:
Kim Nørgaard – 10 års stand-up jubilæumsshow” (2009)
“Comedy Fight Club sæson 1” (2007)
“Stand-up.dk sæson 4 (2005)

 – KIMS, NÅR DU VIL HA’ SJOV FOR SJOV!

Admin / 24. januar 2012 / Stand-Up