Konferencier

Konferencier til virtuelle online aktiviteter

En anden måde at gøre tingene på i disse Corona-tider.

Lav jeres firma-aktiviteter, medarbejder-arrangementer, seminarer, konferencer, kurser, årsmøder, foredrag mv. online

Virtuelle events/aktiviteter med foredragsholdere, værter, moderatorer, konferencier m.fl. – online via Zoom, Teams, Google Hangouts, Skype eller lignende platforme samt lav videooptagelser eller kør online-videoer.

Alle vores dygtige underholdere er klar derude.

At have en dygtig konferencier er afgørende for en god afvikling af arrangementet.

Morten Ankerdal - studievært, foredragsholder, moderator, ordstyrer og konferencier - E-ntertainment.dk
F.eks.: Morten Ankerdal

Konferencieren forstår at matche både arrangørernes og publikums behov. Hvert arrangement er specielt, og konferencieren understøtter og binder det sammen på den rigtige måde.

En konferencier er, ifølge ”Gyldendals – Den Store Danske, en person, der i et show eller en forestilling på en underholdende måde introducerer de medvirkende og kæder numrene sammen.

En dygtig konferencier er som en dirigent afgørende for en god afvikling. Det kan være i erhvervssammenhænge, ved debatarrangementer eller konferencer.

Konferencieren binder eventen sammen, holder den i fuld gang, dæmper eller provokere paneldeltagere eller publikum.

En dygtig konferencier forstår at matche både arrangørernes og publikums behov. Hver event er unik, og vores konferenciers er nøje udvalgt for deres evne til både at identificere disse behov, understøtte dem og binde det sammen i naturligt flow i afholdelsen af eventen. Derfor har vi en udvalgt skare af konferenciers, som vi kender indgående og kan rådgive omkring. Det er din garanti for, at du får det helt rigtige match, når du vælger konferencier.

En konferencier kan udfylde mange roller og dække mange behov. Det kan være både i rollen som vært – den der byder velkommen og binder det hele sammen, men også som lederen af debatten, der sætter stemningen og retningen, stiller de skarpe spørgsmål og trækker de rigtige pointer frem. Hvad enten du skal arrangere en intern event eller en konference, så er en professionel konferencier garanti for en god afvikling og et godt forløb.

At holde momentum kørende af en dygtig konferencier er en glimrende måde at holde forventning og spænding oppe omkring arrangementet hele dagen.

Ud over at sørge for at eventen forløber glat, og at tidsplanen holdes, så kan en konferencieren også bidrage med relevante indslag, så arrangementet bliver endnu bedre.

Vores konferenciers er engagerende, inspirerende, motiverende og underholdende – og vi sørger for at I får det rigtige match til opgaven.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og booking 

Som bureau bestræber vi os på at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig på markedet. Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel – det er gratis og uforpligtende