Konferencier

At have en dygtig konferencier er afgørende for en god afvikling af arrangementet.

Morten Ankerdal - studievært, foredragsholder, moderator, ordstyrer og konferencier.
F.eks.: Morten Ankerdal

Konferencieren forstår at matche både arrangørernes og publikums behov. Hvert arrangement er specielt, og konferencieren understøtter og binder det sammen på den rigtige måde.

En dygtig konferencier er som en dirigent afgørende for en god afvikling. Det kan være i erhvervssammenhænge, ved debatarrangementer eller konferencer.

Konferencieren binder eventen sammen, holder den i fuld gang, dæmper eller provokere paneldeltagere eller publikum.

At holde momentum kørende af en dygtig konferencier er en glimrende måde at holde forventning og spænding oppe omkring arrangementet hele dagen.

Ud over at sørge for at eventen forløber glat, og at tidsplanen holdes, så kan en konferencieren også bidrage med relevante indslag, så arrangementet bliver endnu bedre.

Vores konferenciers er engagerende, inspirerende, motiverende og underholdende – og vi sørger for at I får det rigtige match til opgaven.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og booking 

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe.E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel – det er gratis og uforpligtende