Line Gertsen

Line Gertsen - tv-vært - ordstyrer - moderator - konferencier - e-ntertainment.dk

Line Gertsen kom til TV Avisen fra DR Dokumentar, hvor hun var vært på den prisbelønnede afsløring af A – Vask, der blev årets nyhedshistorie, og dokumentaren “Prostitutionens bagmænd”, hvor hun blandt andet selv var undercover som bagmand i prostitutions og trafficking miljøet.

Før det var hun ansat på TV2 Danmark på formattet TV2 Undersøger, hvor hun blandt andet afdækkede skandalen omkring plastikkirurgen Jørn Ege og dækkede de første danske terrorsager.

På TV Avisen var hun ansat som vært fra 2007 til 2012 på 18.30. 21.00,  hvorefter hun fik jobbet som undersøgende korrespondent og er idag DRs ansigt på den undersøgende journalistik i TV Avisen. Sidste år nomineret til Cavling-prisen for afsløringen af skandalen omkring psykiater Arne Mejlhede. Det førte til fyringer i sundhedsstyrelsens top og kulegravning af tilsynet med sundhedspersoner i Danmark. Vært på programmet “Det er helt sort”, DR1, der afdækkede og tog temperaturen på danskernes forhold til sort arbejde og blandt andet afslørede danmarkshistoriens største sag om sort arbejde i en entreprenørvirksomhed.

Line Gertsen er uddannet cand. mag i dansk og journalistik fra RUC og har færdiggjort første del af et Ph. d forløb om public service nyhedsværdier. Forskningen er dog indstillet til fordel for den undersøgende journalistik.

Nylige events som Line Gertsen har været moderator for:

DI MMV konference og overrækkelse af årets initiativpris, 2015
DI Topmøde 2014
UBVA ophavsretssymposium, 2014
Folkemøde Bornholm 2014
Rockwoolfonden, Er fritiden forsvundet, 2014
Rockwoolfonden, Danskernes forhold til sort arbejde, 2014
Dansk Erhverv, Offentligt privat samarbejde – Hvad skal Danmark leve af i fremtiden, 2014
Københavns Universitet, Ophavsret og patent, 2014
Ministeriet for By, Bolig og landdistrikter, Danmark som produktionssamfund, Industrien til debat, 2014.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.