Michael MC Christiansen

MICHAEL “MC” CHRISTIANSEN

Michael MC Christiansen - E-ntertainment.dk

Han minder mest af alt om en løve på scenen, der langsomt bevæger sig rundt
og skuer ud over sit territorium. Pludselig eksploderer han i en massiv energiudladning
af en joke, der stædigt fortsætter til byttet er nedlagt og klynkende tigger om nåde. Herefter bliver der igen stille. Næste eksplosion er på vej. 

Eksplosionerne er MCs varemærke og et af denne forholdsvis nye komikers unikke særpræg. Andre karakteristika er det dybt originale, intelligente, velskrevne materiale, de syge tanker, legen med genren og de mildest talt uortodokse emner der tages under behandling. 

MC hører til blandt de toneangivende repræsentanter for den nye skole i dansk komik, der starter hvor de ældre komikere sluttede. Her snakkes ikke om forskelle mellem jyder og sjællændere – her snakkes om episke slag mellem ninjaer og nisser, den forsvundne by Atlantis og onde, onde antiloper – og den eneste røde tråd er ofte, at publikum griner fra start til slut. 

Andre har også fået øjnene op for talentet. Måske har du hørt den dybe stemme i radioen da MC, sammen med et par af branchens mastodonter, stod bag Jan Gintbergog P3s store lørdags-satire-satsning: “Carambole”. 

Herudover indtog han en imponerende 2. plads ved DM i Stand-up 2001 – ud af hele 12 skarpe deltagere – og endelig er han sammen med Carsten Eskelund selvfølgelig medopfinder, medskribent og den altoverskyggende – og syngende – overdommer i det kontroversielle quiz-show: Den Hvide Lektie. 

Det kan godt være at det borgerlige navn er Michael Christiansen, men væn dig allerede nu til at dette sprængfarlige fænomen kaldes MC… To bogstaver du kommer til at høre meget mere til end for eksempel Q og Z.

Admin / 24. januar 2012 / Stand-Up