Michèle Bellaiche

Michele Bellaiche

Michèle Bellaiche – TV-vært, moderator og ordstyrer

Michèle Bellaiche er en af landets mest erfarne og vellidte tv-værter. Siden 2006 har hun været fast anker på Go´ Aften Danmark, hvor hun i kærlig men skarp øjenhøjde vrider vrangen ud på Danmark og danskerne.

Michèle Bellaiche fremstår for mange som en petit kvinde med et fint fransk efternavn. Sandheden er dog, at hun er fra Vestegnen, er træt af sit efternavn og de fordomme det bærer med sig. Det var hende, der med sine frygtindgydende 164 centimer, blev valgt til at banke på døren hos de danske rockere i TV2-programmet, Station 2. Det var også Michele, der ihærdigt jagtede dårlige håndværkere i TV2-programmet, Klamphuggerne.

Blandt sine journalistkolleger er Michèle Bellaiche kendt som den lille dame med det store mod. Helt bevidst tager hun chancer i sit arbejde, simpelthen for at nå helt ind til de mennesker hun interviewer. Det gælder hvad enten hun interviewer luderen, politikeren eller den midaldrende kvinde, der viste sig at være sexafhængig. Hendes mod lønner sig. Det åbner mennesker, hvilket skaber godt tv. Hvem husker ikke da Michele fik Robbie Williams til at smide bukserne for åben skærm og en måbende fanskare i Tivoli?

Hos sin arbejdsgiver, Nordisk Film, underviser Michèle internt i kommunikation og interview-teknik.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 2. marts 2017 / Konferencie og ordstyrer