Musik & Fis

musik fis - web

 

Musik & Fis

Jette Torp og Finn Nørbygaard mødte hinanden i showet Biz, et show som senere blev Danmarks bidrag til Montreux Festivalen. Med den succes i baglommen skabte de MUSIK & FIS. Mere end 180 shows blev det til, men trods den overvældende succes besluttede de sig bagefter for, at gå hver til sit. Finn Nørbygaard fortsatte med oneman shows, film og TV, mens Jette Torp skabte sig en karriere som sanger, skuespiller og entertainer.

Det viste sig dog, at MUSIK & FIS havde sat sig varige spor hos et begejstret publikum. De elskede sketchen om skolelæreren Chiquita, der ikke længere ville kaldes bananen, sangen Don’t cry for me Argentina udsat for Finns maleriske folkeopstand og Jette Torps forrygende Tina Turner parodi.

 

Musik & Fis kan engageres med et show i en mindre konstellation tilpasset bl.a. arrangementer i virksomheder.

 

Jette Torp

Født 16. december 1964. Uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium 1988. Jette Torp får sit lands gennembrud i Musik og Fis i 1994 og fortsætter herefter med en solo karriere som sanger, skuespiller og entertainer. Modtager i 1996 SAS kulturpris. Debuterer i 1998 med sin første CD udgivelse i samarbejde med Jan Glæsel. Turnerer i hele landet med shows og koncerter i eget navn, medvirker i diverse TV udsendelser, bl.a Vild med Dans i 2008. Debuterer i 2010 som skuespiller i rollen som Judy Garland og høster fem stjernede anmeldelser for sin præstation. Har senest udgivet og turneret med Carpenters sange.

 

Finn Nørbygaard

Født 8. marts 1952. Oprindeligt uddannet skolelærer på Esbjerg seminarium. Finn Nørbygaard får sit landsgennembrud i 1984 i TV rollen som billet kontrollør sammen med Jacob Haugaard. De to får desuden stor succes med filmene Jydekompagniet 1 og 3 samt de prisbelønnede Tuborg  Squash reklamer. Efter show succesen Musik og Fis i 1994 med Jette Torp, fortsætter Finn Nørbygaard med at lave shows i eget navn og medvirker på TV og i film i årene fremover. Uddanner sig til terapeut og udgiver i 2007 bogen Tillykke med din krise, som danner grundlag for en omfattende foredragsvirksomhed.

 

 

KONTAKT OS VENLIGST FOR YDERLIGERE INFORMATION

Admin / 28. februar 2017 / Entertainer, Nyhedsindslag