Papkasseshow

papkasseshow - E-ntertainment.dk

Kim Dalum og Morten Henriksen

Papkasseshow gør det med en guitar, en papkasse og

 

en stabel aldrig glemte hits fra de sidste 30 års pop- og rockskuffer. Det hele er blandet op med grovkornet humor, musikalske klovnerier og livlig dialog med publikum.

 

Det starter med et lille, forlegent smil til sidemanden,

 

så kommer latteren rullende helt nede fra maven – og det ender med, at alle skråler med i kor.

 

Dalum & Henriksen gør det med en guitar, en papkasse

 

og en stabel aldrig glemte hits fra de sidste tredive års pop-og rockskuffer: Queen, Otto Brandenburg, Nirvana, Abba, U2, Thomas Helmig og mange andre leverer råmaterialet til de kærlige parodier og finurlige nyfortolkninger. Det hele er blandt op med grovkornet humor, musikalske klovnerier, improvisationer, og en lille livlig dialog med publikum.

 

PAPKASSESHOW startede som gademusikanter på

 

strøget i København. De fortsatte via cafeer til spillesteder og festivaler. PAPKASSESHOW var effektiv publikumsopvarmer for Casper Christensen til de 26 udsendelser af “Husk Lige Tandbørsten, Grammy-uddelingen ’96, været på Mandagschancen, Flemming Jensen Tonajt, opvarmning for “De Danske Roligans” i Frankrig til VM ’98, hvor de hittede med sangen “Los Mig Hårdt I Bollerne” – opvarmning for publikum i Parken til Det Internationale Melodi Grandprix i 2001, Gæstesolister til Melodi Grandprixet i 2004 samt meget mere.

 

PAPKASSESHOW har modtaget guldplade for deres

 

version af “Kender du det” (også kendt som Mona, Mona), og så kender vi dem også fra nyindspilningen af “Kylling med softice og pølser”.

 

Skrevet om Dalum & Henriksen PAPKASSESHOW:

 

“En af de største kulturbegivenheder i det københavnske natteliv” (B.T.)

 

“Hvorfor står folk så tæt, at selv burhøns ville få medlidenhed med dem …Morten og Kim sender folks humør med en ekspreselevator til crazy-komikkens tinder.” (Ekstra Bladet)

 

“Papkasseshowet fik 1500-2000 solbrændte festival-freaks til at opføre sig så man troede, man var havnet i Vin og Ølgod.” (Berlingske Tidende)

 

“…musik, improvisationer og anarkistisk galskab. Det er plat, men alligevel hylemorsomt og højt hævet over meget andet underholdning.” (Jyllands Posten).

Admin / 24. januar 2012 / Stand-Up