Pernille Schrøder

Pernille Schrøder - E-ntertainment.dk

Pernille Schrøder har været med i syv sæsoner i Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken. Med sin erfaring indenfor revy, teater og meget mere, tager hun ”på landevejen” og underholde med sin pianist.

 

Hun optræder med en blanding af monologer og sang, og har man før oplevet Pernille Schrøder i revyer, så ved man også, at man får en rigtig god og morsom oplevelse. Arrangementet kan også fås i en udgave med en mandlig kollega, hvor hun leverer en hel lille ”mini-revy”

 Hun har udover Cirkusrevyen medvirket i Græsted Revyen, Rottefælden, Vinterrevyer i Aalborg Kongres & Kulturcenter, Nykøbing Falster Revyen indtil videre 4 gange, HK´s 100 års jubilæumsrevy (turné hele landet) samt julerevy på Holbæk Egnsteater,  og i 2006 var hun i Esbjerg Revyen ”Tobakskuller”. Af skuespil & lystspil kan nævnes: ”Harry og Kammertjeneren (1995), ”Jul i Gammelby” (1996 0g 1997), ”Rigtige Piger Ta´r Penge For Det” samt ”Gud Hvor De Løber” (1999).

 

Hun har også medvirket i mange musicals på bl.a. Amagerscenen og Det Danske Teater samt på Nørrebro´s Teater. Endvidere er det blevet til en del cabareter på bl.a. Café Teatret og Café Live. Her skal fremhæves soloforestillingen ”Single” (en musikalsk monolog) i 1998.

 

Hun har på film- og TV siden bl.a. været med i ”Kaos I Opgangen”, ”Klinkevals” samt i ”Askepop The Movie” i 2003. I sæsonen 2003 på Det Ny Teater blev det en rolle i den danske opsætning af Andrew Loydd Webber´s musical ”Cats”.

 

Hun har sideløbende leveret stort set alle mulige former for underholdning til lukkede såvel som offentlige arrangementer. Det er efterhånden blevet til mere end 200 arrangementer gennem tiden, som kunne have været meget mere, hvis der ellers havde været plads i kalenderen. Så det må med rette siges, at hun virkelig er en entertainer med en god portion af ballast på den kunstneriske side.

Admin / 23. januar 2012 / Entertainer