Tue og Tony fra P3

Tue og Tony fra P3

De populære radioværter Tue og Tony fra P3, der udover at fungere som konferencier, moderatorer og facilitatorer også et nyt, topmotiverende foredrag hvor de fortæller den gode historie videre til virksomheder og organisationer, der mangler det sidste skub til at dreje i en ny retning, tænke anderledes og tage chancer. Oplev et yderst underholdende og lærerigt foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde, krydret med råd fra nogle af de bedste i radiobranchen! 

Tue og Tony fra P3 er to mennesker, der kendte hinanden som børn, farede vild som unge og fandt hinanden igen som voksne, blev kollegaer og gode venner. I dag holder de sideløbende med jobbet som radioværter eftertragtede og underholdende foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde. 

Tue Blædel er uddannet journalist fra SDU og London Goldsmiths University med praktik på P4, mens Tony Scott Jakobsen tidligt satte sig til mikrofonen på Universitetsradio og derfra hoppede til DR Ung og P3 med et svinkeærinde på TV2. Tilfældet ville, at de pludselig befandt sig i samme radiostudio, den ene som vært og den anden som nyhedsoplæser. Men kemien var der, og de fandt hurtigt ud af, at de gerne ville gøre tingene på deres egen måde. Dermed blev fundamentet lagt, til det der senere blev til det populære radioprogram Tue og Tony på P3.

Deres topmotiverende og tankevækkende foredrag egner sig til alle former for virksomheder og organisationer, der har brug for en ny, anderledes og mere kreativ tilgang til hverdagens opgaver.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.