Rasmus Bjerg

 

Rasmus Bjerg

 

 Rasmus Bjerg kan engageres som konferencier, vært, moderator og facilitator.

Rasmus tager underholdningen til et helt nyt niveau. Han leverer humor og knivskarpe kommentarer på meget højt plan.

Rasmus Bjerg er også en dygtig sanger, og når han krydrer sine vokalpræstationer med sit komiske talent, når det uanede højder. Det blev fx tydeligt, da han sammen med Nikolaj Lie Kaas udgav sangen ”Fugt i Fundamentet” under navnet Nik & Ras til Zulu Comedy Galla. Sangen blev et massivt hit, solgte dobbelt guld og blev fulgt op året efter med sangen ”Hvad Der Sker Her”.

Som konferencier er Rasmus også populær, for han kan underholde både unge og gamle. Han har fx været konferencier ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på D’Angleterre. Og sammen med Simon Jul har han to gange været konferencier ved det legendariske Kapsejlads på Aarhus Universitet.

Rasmus Bjerg er uddannet på Statens teaterskole i 2000, og han er en populær skuespiller på de danske teatre. Han har derudover gjort sig positivt bemærket i bedste sendetid med sine roller i store DR dramaserier som Livvagterne og 1864 og på biograflærredet med roller i komedierne Alle for en, Alle for to og Sover Dolly på ryggen.

Rasmus Bjerg er godt og grundigt indblandet i den danske satireproduktion, og han fik sin debut i Wulffmorgenthaler, som blandt andet den skumle fætter Bimmer.

Rasmus er gift med Helle, og sammen har de hele fire børn: Anna, Villads, Valder og Ella. De boede sammen i Aalborg, indtil komikeren blev træt af den lange rejse til og fra København. Så nu er hele familien bosat i København.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.