Sebastian Nybo

sebastian nybo

Sebastian Nybo, der i dag er adm. direktør for SEB Gruppen A/S, er også grundlægger af og eneaktionær i virksomheden. 

Han er ansvarlig for koncept- og teoriudvikling i SEB Gruppen  A/S og ophavsmand til de 12 teorier og modeller, der udgør hjørnestenen i SEB-teorisættet.
Han er en anerkendt foredragsholder, underviser, debattør og skribent med international erfaring og netværk.

Hans brede erfaringsbaserede viden er tilegnet via ansættelser blandt andet inden for sundhedssektoren samt lederjobs i erhvervslivet, afsluttende med en længere periode som leder i Politikens Hus, med ansvar for rekruttering og uddannelse inden for salg.
Hans faglige spændvidde kommer af hans villighed til at kaste sig ind i nye projekter.
Han arbejder med såvel erhvervsrådgivning og foredrag som spiritualitet. En basal viden via en handelsuddannelse og det førnævnte hands-on-kendskab, integreret med et indgående studie i psykologi, har formet hans fundament, hvilket giver en både praktisk og helhedsorienteret vinkel på formidlingen.

Omfattende kyndig vejledning, supervision og samarbejdsrelationer med forskere og teoretikere inden for psykologi og kommunikation har givet ham et stærkt og samtidig ukonventionelt fundament for hans virke.
Hans brud med vanetænkning er gerne både indsigtsskabende og provokerende. Han har præget udviklingen af en ny metode inden for psykologien, kaldet transformationspsykologi eller forandringspsykologi. Denne metode er omdrejningspunktet for de mere end 40 forskellige træningsforløb han har udviklet, hvoraf Lønsomme Forandringsprocesser, Effektiv Konflikthåndtering og Det Effektive Læringsmiljø er de bedst kendte.
De senere år har Sebastian Nybo specialiseret sig inden for emnerne Organisatorisk Bevidsthedsudvikling, Følelsesmæssig Intelligens og endelig Holistisk Lederudvikling og Selvledelse, et emne han har skrevet om i bogen, det Indre Lederskab, der udkom i anden udgave i 2004. Desuden har han udgivet bøgerne Sådan håndterer du besværlige personer og På sporet af det etiske menneske i 2009. Gennem de sidste 25 år har Sebastian Nybo undervist og været en populær foredragsholder for mere end 200.000 mennesker i både ind- og udland og har akkumuleret en stor erfaring i undervisning, rådgivning og rekruttering af ledere og nøglemedarbejdere.

Han er kendt for sin ligefremme facon, evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog samt sit intense nærvær. Når Sebastian har “været på”, kan tingenes tilstand IKKE være det samme…, han gør en forskel. Hans rådgivning har sikret High Performance i Turn-Around processer for en lang række virksomheder, med andre ord – en sand pionér.

FOREDRAG:

Forandring – Kommunikation – High Performance Tea – Konflikthåndtering – Arbejdsglæde – o.m.a.

Alle foredragene i Sebastian Nybos portefølje tilpasses selvfølgelig jeres organisation og situation, så I altid er sikret det optimale udbytte ved hvert foredrag.

Så book en foredragsholder, der er kendt for sin ligefremme facon, evne til at gøre det komplekse enkelt ved hjælp af humor og billedsprog samt sit intense nærvær. For når Sebastian Nybo har “været på”, kan tingenes tilstand IKKE være det samme… han gør en forskel.

Alle Sebastian Nybos foredrag kan vinkles, så de målrettes enten virksomhedens ledere eller medarbejderne.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 2. februar 2015 / Foredragsholder