Sepp Piontek

SEPP PIONTEK

sepp-piontek

Strategi og ledelse.

Dynamitfodbold på godt og ondt.

Sepp Pionteks foredrag er en sprudlende cocktail af:

Visdomsord + Livserfaring + Anekdoter

Hør hvordan en succes skabes. Det handler bl.a. om at have en professionel, men også en anderledes indstilling til opgaven.

Og erfaringerne fra fodboldens verden kan uden problemer overføres til erhvervs-livet, til foreninger, til offentligt regi etc.

Trænerens og lederens opgave er at få hver enkelt spiller/medarbejder til at yde vedkommendes bedste – samtidig med
at de føler sig som en del af holdet.

Har man ikke har hørt Sepp Piontek holde foredrag før – så venter der tilhøreren en rigtig stor oplevelse! Det er virkelig morsomt !!!

Sepp Piontek er fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i Aab og Silkeborg. Nu landstræner i Grønland og Old Boys landshold.

Sepp Piontek el. Josef Piontek (født den 5. marts 1940 i Breslau) er en tysk fodboldspiller og fodboldtræner. Sepp Piontek spillede i perioden 1963 til 1972 203 Bundesliga-kampe for SV Werder Bremen og 6 kampe på det tyske landshold. Siden blev han træner for først SV Werder Bremen og senere for Fortuna Düsseldorf og FC St. Pauli.

I 1979 blev han træner for det danske landshold efter at have været landstræner på Haiti. Han besad stillingen igennem 115 landskampe indtil 1990. Denne periode er blevet kendt som et vendepunkt i dansk fodbold og Sepp Piontek er tilskrevet en stor del af æren for den genrejsning af dansk fodbold.

Han er kendt som træner for det landshold, der for alvor satte Danmark på fodboldlandkortet i 1980erne, og som talte stjerner som Michael Laudrup, Preben Elkjær, Morten Olsen, Frank Arnesen, Jan Mølby og Søren Lerby, spillere som udover præstationer på det danske landshold også alle spillede i storklubber rundt omkring i Europa.

Piontek bragte disciplin og ambitioner til det danske landshold, samt en tro på, at det rent faktisk kunne lade sig gøre for et lille land som Danmark, at spille med på de helt store scener – egenskaber som bl.a. også danske virksomheder i det 21. århundrede kan drage nytte af.

I 1983 blev han kåret til Årets Træner i Danmark. Senere blev han landstræner for Tyrkiet hvorefter han i perioden 01/07-1995 – 30/05-1996 først var træner for AaB og senere i en periode har trænet Silkeborg IF.

 

Sepp Pionteks foredrag:

Foredrag 1. Ledelse på en anden måde

Et spændende foredrag om, hvordan man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes. Om det foregår i en virksomhed eller på det danske fodboldlandshold er egentlig underordnet. Det er medarbejdernes eller spillernes indstilling om motivation, og hvordan lederen evner at få den enkelte medarbejder til at yde sit absolut bedste og samtidig være en del af teamet, der er kunsten, vurderer Sepp Piontek. Han fortæller også små og morsomme historier om fodboldheltene.

Et foredrag med Sepp Piontek er et fornøjeligt arrangement, hvor også lattermusklerne bliver afprøvet.

Foredrag 2. Oplevelser som træner
Sepp Piontek er fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i Aab og Silkeborg.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking af hans foredrag.

Admin / 17. januar 2016 / Foredragsholder