Simon Talbot

Simon Talbot 

 

Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows ’Damp’, ’Talle Alene i Verden’ og ikke mindst det anmelderroste ’Mr. Copenhagen’ fra foråret 2016, der bl.a. høstede 5 stjerner i BT.

Sidste år kunne man desuden følge Talbot i 10 afsnit på TV2 ZULU med sit ’Simon Talbots Sketch show’, og ikke nok med dét, så var han også nomineret til prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla  – der er ingen tvivl om, at Talbot er et stort talent med velfortjent succes på den danske comedyscene. At danskerne er vilde med Simon, afspejles også meget godt på hans Facebook-side, hvor han har rundet imponerende 200.000 følgere.

I efteråret sidste år drog Simon rundt i Danmark med sin ’Work In Progress Tour’, der fungerede som en slags indledende manøvre til 2017: Lige nu befinder han sig nemlig i USA, hvor han bruger tiden på at lade sig inspirere og snuse til den amerikanske standup-scene. Så nu forsøger han sig med stand-up på engelsk i det land, hvorfra han siden sin begyndelse i comedy, har fundet sin inspiration.
Simon Talbots række af succesfulde onemanshows tæller Damp (2011), Talle Alene i Verden (2013) og Mr. Copenhagen (2016), hvor han har optrådt for udsolgte sale landet over.
Han var vært på ZULU Awards i 2014, har haft sit eget sketch show på TV2 ZULU og har desuden været en næsten fast integreret del af TV2 ZULUs TV-satire, med deltagelse i programmer som Comedy Fight Club, Hvor Fanden er Herning og som vært på TV2’s store lørdagsshow Bingo Banko.

 

 

 

Admin / 2. januar 2017 / Nyheder, Nyhedsindslag, Stand-Up