Stefan & Kim

stefan og kim

Entertainere ? Musikalsk duo ?

Selv kalder de sig STEFAN & KIM – og i virkeligheden er de det hele og meget mere til.

STEFAN & KIM er fænomenal underholdning, der er kommet for at blive – om de så bliver konkurrenter til de danske entertainere eller om de vil fungere som et kærkomment supplement – det vil tiden vise.

De to geniale svenskere har kreeret et show – Et Glas Vegas – til de store scener – nu skal offentligheden også ha´ glæde af denne imponerende blanding af elegance, humor, tempo og musikalitet.

 STEFAN & KIM ligner ikke andre entertainere, men den måde hvorpå de håndterer musikken og komikken, gør pressens sammenligning med Victor Borge yderst nærliggende.

I 20 år har STEFAN & KIM rejst verden rundt og underholdt ved firmafester og større events med deres musikalske festfyrværkeri af et show – og har dermed også opbygget deres “marked” i Danmark. Kun via talent, charme og hårdt arbejde har de opnået den popularitet, de allerede nu nyder her i landet.

Men i virkeligheden var det rent faktisk en dansk komiker, der “opdagede” STEFAN & KIM. Skuespilleren og entertaineren Flemming Jensen var hyret til at repræsentere Danmark ved et stort nordisk arrangement, og det var her han oplevede STEFAN & KIM og var “solgt” med det samme. Siden hen har Flemming Jensen inviteret STEFAN & KIM til at medvirke i flere tv-shows, ligesom Flemming af og til assisterer, når de uundgåelige sproglige problemer skal løses.

Anmelderne skrev bl.a.

Vildt gang i den!

Sørg for at det store, brede publikum får kendskab til disse to entertainere.

Kom, se og bliv glad.

Svensk humor i top.

Se dem før de bliver verdensberømte.

Admin / 23. januar 2015 / Entertainer