Top Seven

TOP SEVEN er Danmarks (Europas !!!) eneste live-orkester, der præsenterer l. klasses non-stop partyunderholdning uden pauser.

De der blev dannet l 1992, er blevet et flagskib inden for underholdningsbranchen, som publikum og arrangører har savnet i mange år, nemlig et allround orkester der kan underholde både bredt og dybt og som aldrig holder pauser.

De har eksklusiv optræden med fornem dinermusik og lækker dansemusik for ethvert publikum der kræver stil, og samtidig ønsker et uforglemmeligt arrangement med farvestrålende underholdning.

Deres mål er, at publikum skal leve sig ind i de stemningsmomenter orkesteret formår at skabe. TOP SEVEN står for total begejstring !!!

TOP SEVEN repertoire er så righoldigt, at de magter enhver opgave og ved hjælp af mange forskellige indslag, hvor orkestrets medlemmer optræder i forskellige “outfits”, så publikum bliver underholdt via audio og visuelle indslag igen og igen. Ovenstående er selvfølgeligt nøje afstemt efter publikums ønsker og behov. TOP SEVEN begejstre gang på gang deres publikum, selv den kedeligste gæst kommer i den rette stemning.

De kan opleves til de store ringriderfester Sønderborg og Gråsten, Ullerup Marked på Amager (Nordeuropas største) såvel til verdens største damefrokost i Vojens og Sønderborg (se Guinness Book of Records).

Bandet benyttes ofte til større firmaarangementer, hvor de har optrådt for mere end 6-8000 gæster. TOP SEVEN optræder ofte til store arrangementer i Bella Centret, SAS/Scandinavia, SAS/Radison, Falconer Centret, Ålborg Hallerne, Herning Kongres Center, Tivoli København, Herning Messecenter, Hotel Nyborg Strand og Odense Congres Centrum m.m.

TOP SEVEN som showorkester, er publikum og arrangørens behov for fleksibilitet og tilpasningsevne dækket optimalt.

Admin / 26. januar 2012 / Band