Uffe Holm

UFFE HOLM

 Uffe Holm - E-ntertainment.dk

     Dansk stand-up’s svar på Robbie Williams alias Uffe Holm! Altid hurtig på aftrækkeren, altid skarp i replikken. Idols-værten Uffe ER Danmarks ukronede drengerøv nr. 1!

 

Tag godt plads i sædet og spænd sikkerhedsselen, når Danmarks ukronede drengerøv nr. 1 sætter sig bag rattet og trykker den verbale speeder i bund i sit nye one man show, ”The Uffe Holm Show 2”.

Nu er ”Champen” tilbage – stærkere end nogensinde! En af Danmarks største komikere kørte med sit forrygende one man show ”The Uffe Holm Show 2” i 2006 med over 30 shows på dagsordenen,

Han er – med sin drengede charme og utrolige energi – berømt for altid at være hurtig på aftrækkeren og knivskarp i replikken, og han er ikke bange for at berøre emner, der går lige på grænsen til det forbudte.
Publikum kan se frem til et show i højeste gear, når Uffe denne gang går i kødet på emner som forskellen mellem mænd og kvinder, sexplastre, service i Danmark, mænds måde at danse på og selskabslege!

Han begyndte at beskæftige sig med stand-up allerede som 17-årig og har gennem sin 12-årige karriere bevist, at han med sin overlegne levering af jokes og perfekte timing er en af de bedste danske komikere. Han har altid nogle originale ting lurende i baglommen, som bare venter på at blive fyret af.

Siden sin debut som stand-up komiker har han været vidt omkring i mediebranchen – radio som tv – samt berørt reklamebranchen.
Uffes forrige anmelderroste one man show ”The Uffe Holm Show” har solgt over 33.000 DVD eksemplarer, og ”The Uffe Holm Show 2” har indtil nu solgt over 20.000 eksemplarer.

 

 

Tæt på Uffe Holm

Han er standup komiker, 31 år og født i Solrød.
Uffe har optrådt siden han var 17 år – og det er altså blevet til en del. 

THE UFFE HOLM SHOW 3
Uffe Holms oneman show, som rammte de danske scener i foråret 2009, er en del af Trilogien som sluttes med show 3.
HUL I HOVEDET
I 2008 var han vært på 3+ i Gameshowet ”Hul I Hovedet”.

Uffe er protektor for Golfaid – en organisation som støtter Rigshospitalets Børneprogram.

Og meget apropos – han er vild med golf. Senest har han desuden kastet sig over pokerspillet som fylder en hel del for en gambler som Uffe.

Showet UFORBEDERLIG? er blevet forlænget – og Champen tager rundt i landet igen i foråret 2011.

Admin / 24. januar 2012 / Stand-Up