Adam Holm

Adam Holm - vært - moderator - ordstyrer - E-ntertainment.dk

Adam Holm er historiker, journalist, vært, moderator og ordstyrer.

Adam Holm var vært på Deadline på DR2 fra 2006-2016. Før det var han debatredaktør på Politiken (2000-2006) og skrev en ph.d.-afhandling i historie på Københavns Universitet. I dag er han tilknyttet P1 som vært og er anmelder ved Weekendavisen og kommentator i Berlingske. Han bor i København med sin kone og to sønner.

Særlige interesser

Adam har femten års erfaring som ordstyrer og live-interviewer. Han har beskæftiget sig med omtrent alt mellem himmel og jord. Personligt er han særligt interesseret i Mellemøsten, internationale forhold, værdikamp, ideologi, historie og kultur, men han har også beskæftiget sig flittigt med energi, miljø, klima, sundhed og uddannelse. I 2017 udgav han bøgerne ’Endestation Europa’ og ’En by i krig. Scener og skæbner fra Damaskus’. Adam har desuden lavet dokumentarfilm fra bl.a. Syrien, Libyen og Israel.

Du vil møde

Adam er en nysgerrig og opmærksom ordstyrer. Han er god til at skabe en både munter og seriøs stemning. Hans faglige alsidighed er hans styrke, og han bidrager med idéer og indspark i forberedelsen af en konference. Det typiske skudsmål er at han er behagelig og nem at arbejde sammen med og at han bidrager til at gøre arrangementet uhøjtideligt og levende. Han laver desuden interviews og debatter på engelsk.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Referencer:

Kære Adam.

På vegne af hele CCC vil jeg gerne takke dig for din behagelige, humoristiske og skønne moderering af debatten i tirsdags. Jeg har i kølvandet på debatten talt med adskillige tilskuere og CCC’ere, der alle udtrykte stor begejstring for din moderering.

Tak er kun et fattigt ord, men du gjorde et exceptionelt stykke arbejde, som vi er ekstremt glade for.

Christoffer  – Organizing Committee – Events CBS Case Competition 2020

E-ntertainment is a new and fresh beginning in a company that through out 25 years have been in the entertainment business. The company has set its marks and respect as an agency with some of the greatest entertainers.

E-ntertainment is always in the lead with everything that is up in time. So don’t hesitate to make your request or write an e-mail . You can also get in contact with us by telephone:

Your questions will be answered in no time.