Bakkeshow

Bakkeshow - Bakkesangerinder - E-ntertainment.dk

BAKKESHOW

Bakkeshow – Oplev den skønne charmerende bakkestemning med bakkesangerinderne Brita Ann Larsen, og Nynne Karen Nørlund – til receptionen, firmafesten, brylluppet eller anden festlig lejlighed.

”Vi vil gerne give vores publikum en musikalsk oplevelse med de kendte bakkesange på repertoiret. Vi har begge en stor forkærlighed for de gamle nostalgiske sange og vi leverer dem med masser af humor og varme”.

Bakkeshowet varierer elegant mellem de vidunderlige sange og små sjove indslag.

Det er muligt at bestille Bakkeshow af forskellig varighed alt afhængig af arrangementet.

Varigheden vil typisk være 10-60 minutter.

Også Juleshow:

Musikalske julegodter og juleknas
Bakkeshow med musikalske julegodter og juleknas.
Oplev den skønne charmerende jule-bakkestemning med Brita Ann Larsen, og Nynne Karen Nørlund.

Vi vil gerne give vores publikum en musikalsk oplevelse med de kendte bakkesange på repertoiret flettet sammen med julens hyggelige og festlige sange. Showet varierer elegant mellem de vidunderlige sange og små sjove indslag

Nynne Karen Nørlund
Uddannet på Statens Teaterskole 1997.
Nynne debutterede på Odsherred Teater og har siden spillet som freelance skuespiller på bl.a. Århus Teater, Århus Revyen, Team Teatret, (Halfdan Rasmussen ABC, Oliver T, Westens Civilisation, Kvinden og Aben) Plan-b teatret, (hoveder på Høns,).

Nynne har teatererfaring fra New York og London og optræder desuden som
sangerinde i samarbejdet med musikeren Peter Nørlund Steenild.

Hun har medvirket i flere danske spillefilm: At kende Sandheden, Anklaget, og Til døden os skiller. Af TV-serier kan nævnes Strisser
på Samsø, Hotellet, og DR’s Forbrydelsen 3.

Brita Ann Larsen
Uddannet Skuespillerskolen Århus Teater 2001.
Brita Ann blev efter sin uddannelse fast ensembleskuespiller på Aarhus teater fra 2001 til 2004, hvor hun bl.a. medvirkede i Anna og tyngdeloven, Guys and dolls og Manden fra Estland.
Hun har siden arbejdet som freelance skuespiller på mange forskellige scener i landet bla. Team Teatret, hvor hun spillede Nancy i Oliver Twist, og senest Mette i Blå mandag forever på Svalegangen.

Brita har desuden optrådt med humor og dybde, som bakkesangerinde i flere sæsoner på Bakkens Hvile.Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.