Claus Reiss

Claus Reiss - musikalsk komik - e-ntertainment.dk

Her får du et show, hvor du er sikker på, at gæsterne ikke har oplevet lignende før. Claus Reiss er den eneste i Danmark, der optræder med en blanding af sækkepibe og stand-up comedy. Det er 100% original og sjov underholdning.

Det er et uhøjtideligt comedy show, der er proppet med geniale jokes om sækkepiben, mine uheldige oplevelser og den skotske uniform sammensat med melodier som AC/DC’s “Thunderstruck”, Amazing Grace eller Star Wars temaet.

Claus Reiss’ Sækkepibe Comedy Show giver dig og festens deltagere en unik og hyleskæg oplevelse, hvor I bliver involveret på en sjov og underholdende måde. Han tilpasser altid sin optræden til arrangementets type og tone, så ikke to shows er ens.

Se en lille video her: https://youtu.be/jRxixL1_pdQ 

ENGELSK

Claus optræder også på engelsk, og har meget rutine, da han har optrådt på Edinburgh Comedy Festival næsten hvert år siden 2010 inkl. to one-man shows.

I Danmark optræder han også for firmaer, der f.eks. har internationale ansatte, kunder eller leverandører.

ANMELDELSER:

Kanon show. Du fangede virkelig folk og kunne svare hurtigt igen på diverse kommentarer fra publikum.

  • Benny Berner, Sorø

Claus var super underholdende og der var mange grin og positive tilbagemeldinger. Han gik lige ind hos alle uanset alder. En oplevelse ud over det sædvanlige, der klart kan anbefales.

  • COOP

Du fik rigtigt meget ros. Det ramte plet og flot hvordan du kunne improvisere. Der har kun været super tilbagemeldinger.

  • SKAT

Vi grinede, så tårerne løb ned af kinderne. Jeg lovede min kollegaer, en oplevelse de formentlig ikke havde oplevet før og vi fik alle meget mere end det.

  • Beierholm

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

Admin / 20. januar 2019 / Entertainer, Nyheder, Nyhedsindslag
Tags: , ,