Emil Thorup

Vært, konferencier og foredragsholder – Emil Thorup

Emil Thorup -moderator - vært - konferencier - e-ntertainment.dk

Emil Thorup – konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator samt foredragsholder. Han repræsenterer præcis det som tiden vil have. Han er ”the new black”, som de siger. Han havde en stor andel i DRs platform til bl.a. unge, DR MAMAs succes. Her er han vært på det kontroversielle og banebrydende talkshow, “Sexministeriet” og successerien, “Emils damer”.

Vi kender ham fra den røde løber, som den altid skarpe, velklædte og mystiske personage, og som grænsesøgende vært ved Dansk Melodi Grandprix. Desuden har Emil Thorup deltager i panelet i “Mads og Monopolet”.

Emil Thorup er en glimrende konferencier og foredragsholder. Hans tankevækkende og personlige foredrag inspirerer til ambition og sætter tanker og overvejelser om fremtiden i gang hos alle. Emil taler i øjenhøjde, uden at pakke tingene ind i teorier og bedrevidende løftede pegefingre. Hans foredrag er en motivation til dem, der kan være i tvivl om hvad de vil med deres liv og hvordan de opnår det, de måske gerne vil.

Emils foredrag er både inspirerende, motiverende og underholdende. For den unge målgruppe holder han foredraget ”Skab Jer Selv”, der er en motivation til de unge, der kan være i tvivl om hvad de vil med deres liv og hvordan de opnår det. Til virksomheden eller det voksne publikum holder han foredraget “TV-værtens Designdrøm” om kampen om at stifte et design-imperie på meget kort tid.

Emil er præget af stor interaktivitet med deltagerne.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.
Referencer // Konferencier
3D verden på Teknologisk Institut 2017
Roskilde Kommune Unges Mentale Sundhed 2017
DM I Entreprenørskab 2017
BIM Academy Arkitekter 2016
TDC Group Ungdomsfolkemødet 2016
Policy Group & Nissan Folkemødet 2016
Modeblogprisen 2015
Tryg fonden show 2015
REKOM-Awards 2014
Modeblogprisen 2014
AOK – Byens Bedste
Vanebryderdagen 2013
REKOM-Awards 2014
Vega – Golden Days show