Esben Dalgaard

Esben Bjerre
Esben Dalgaard – Fotograf: Niels Krogh

Esben Dalgaard er en erfaren skuespiller og foredragsholder

Derudover er han en helt genial vært, med sans for sit publikum og is i maven når/hvis der sker noget uforudset. 

I kan være helt trygge ved at lade Esben Dalgaard være tovholder på jeres arrangement – og så har han bare en personlighed som de fleste er enormt glade ved.

Esben var blandt andet vært ved det store landsdækkende Knæk Cancer show i 2022 samt konferencier ved en støttekoncert i Vejle Musikhus 2024.

Esben har en god forståelse for humor og er verdensmester i, at afkode sit publikum. Han kan være hurtig i replikken og skabe grin i salen, hvis dette er på sin plads.

Hans situationsfornemmelse er uovertruffen.

Derudover er han enormt erfaren indenfor alvorlige temaer, da han jo har holdt utallige foredrag og talks omkring hans uhelbredelige kræftsygdom – og er vært på podcast serien ”Inden vi Dør”, hvor han har samtaler med andre uhelbredeligt syge.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment er et bureau, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. Bureauet holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende