Hits Unlimited

Hits Unlimited - musik - orkester - E-ntertainment.dk
Med Hits Unlimited får man uden tvivl et af landets bedste bands.

Alle medlemmer er professionelle musikere med mange års erfaring fra store til små produktioner. Det betyder bl.a. at bandet formår at blende ind i enhver sammenhæng og enhver form for arrangement.

Der er ikke en type musik og stemning der ikke kan leveres. De nyeste hits eller de gode gamle travere som alle elsker at høre, samt den rigtige sjæler på det rigtige tidspunkt. Bandet bliver bakket op af en fantastisk lydmand der sørger for at alt lyder helt rigtig og giver publikum en fed oplevelse hvad angår både lys og lyd. Hits Unlimited er et must til netop jeres fest.

Folk i bandet har spillet med kunstnere som Monique, Andrew Strong, Karen, Ivan Pedersen, Nikolaj & Piloterne, Stig Rossen og mange flere. Derudover har de som bandet Hits Unlimited underholdt hos bl.a. Hotel Hilton, Hartmann, Human Consult, Maersk, Kolding Fjord, Sigma, Fafid, I.C. Company, Pricewaterhouse, Energistyrelsen osv osv. ? Derudover kommer private arrangementer af forskellig karakter, samt spillesteder landet rundt.

Admin / 26. januar 2018 / Band
Tags: , , ,