Jacob Rosenkrands

Jacob Rosenkrands - vært - ordstyrer - moderator - konferencier - e-ntertainment.dk

Cand.scient.pol. og journalist Jacob Rosenkrands – moderator og ordstyrer.

Jacob Rosenkrands er uddannet på Københavns Universitet med studier ved University of Houston, Texas, undervejs.

Jacob Rosenkrands indledte sin karriere som journalist på programmet Markedspladsen/Orientering på P1 og klummeskribent for Dagbladet Politiken. Senere blev han ansat som journalist på Ugebrevet Mandag Morgen. Siden startede Jacob Rosenkrands egen freelancevirksomhed med speciale i analytisk journalistik og bidrag til bl.a. Mandag Morgen, Orientering på P1, DR2s Deadline og Magasinet Dansk Presse. Havde i et års tid base i New York, USA, og dermed særligt fokus på udviklingen i amerikansk erhvervsliv og politik.

Kultur, erhverv, internationale forhold, dansk politik, værdidebat mm. – han spænder bredt og har senest med programmet “På den 2. side” på DR2 udviklet sin helt egen stil som vært, hvor det seriøse, personlige og humoristiske går hånd i hånd.

Jacob Rosenkrands kan den ene dag lave udfordrende hardtalk-interviews med samfundets øverste beslutningstagere, for den næste at bevæge sig ud i hverdagslivet og hjælpe folk, der ikke er vant til mikrofon og kamera, til at åbne sig og få deres synspunkter tydeligt frem. Han er en engageret journalist, der synes, at livet er for kort til tomgangssnak.

Jacob har siden 2005 været programvært i DR for Agenda P1, DR2 Udland og Deadline.

Har også lavet tv-tema om det moderne Rusland, debatserien ”Jagten på de røde lejesvende” og dokumentarfilmen ”Krigen om Rio.”

Du vil møde
Jacob er en blændende moderator og facilitator. Han forbereder sig særdeles godt før ethvert arrangementet – også ned i detaljen. I rollen som moderator er Jacob Rosenkrands saglig og troværdig med godt overblik og med god opfølgning samt gribe de muligheder for grin og spontanitet, som opstår. Han har løst opgaver for bl.a. Dansk Industri, Dansk Journalistforbund, Danske Regioner, DJØF, Forum for Offentlig Topledelse, Kommunernes Landsforening, Realdania og Socialpædagogernes Landsforbund.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel forespørgsel.