Kim Bildsøe Lassen

Kim Bildsøe Lassen - TV-vært - korrespondent - ordstyrer - moderator - E-ntertainment.dk

Kim Bildsøe Lassen er lige nu udenrigskorrespondent i London – og har været vært på TV Avisen siden 2007 og ansat i DR siden 1998. Han er en af DRs mest erfarne journalister og tv-værter. Med en solid international erfaring fra bl.a. jobbet som vært og redaktør på DRs udenrigsmagasin Horisont. Han var DRs korrespondent i USA og har desuden tidligere været udlandsredaktør og souschef på TV Avisen. Før sin tid i DR var Kim Bildsøe reporter og redaktionssekretær på TV2 og korrespondent i Mellemøsten for Information.

Kim Bildsøe Lassen fascinerer på skærmen med en enorm udstråling. Man fornemmer der er en stærk og original personlighed bag den sikre fremtoning, som man får lyst til at lære nærmere at kende og lytte til.

Fra et gadehjørne i midtvesten, bonede gulve i Washington eller et studie i København: altid har sagligheden været i fokus. Med en enorm udenrigspolitisk indsigt er der saglighed bag ordene, når han orienterer om verdenen omkring os.
Book ham hvis du ønsker en professionel scenevant ordstyrer, moderator, facilitator og konferencier med en god portion pondus bag ordene.

Ud over at kunne bookes som ordstyrer holder Kim Bildsøe Lassen foredrag om USA, Kampen mod terrorisme og om mediernes måde at præsentere verden på.

.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 30. december 2017 / Konferencie og ordstyrer, Nyheder, Nyhedsindslag