Louise Wolff

Konferencier, vært, moderator, ordstyrer – Louise Wolff

Louise Wolff - TV-vært, Konferencier, vært, moderator, ordstyrer - E-ntertainment.dk

Louise Wolff, der er et velkendt ansigt som tv-vært, er tilbage på TV 2 i “Go’ Morgen Danmark” efter at have været på kulturmagasinet Gejst på DR1.

Louise Wolff har været glad for det år, hun har været vært på Gejst. Hun slog dog til da hun fik muligheden for at komme tilbage til “Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Den erfarne tv-vært, som selv er en ‘ivrig bruger af kultur’, var for at vise nye vinkler på kulturlivet, men morgenfjernsynet trak i hende.

Hun blev student fra Bornholms Amtsgymnasium i 1996 og har studeret medievidenskab ved Aarhus Universitet. Hun blev aldrig færdig, fordi hun kom i praktik på DR’s P3, hvor hun var med til at starte programmet De Professionelle i 2001.

Så blev hun ansat på P3, hvor hun lavede Strax, Boogie Radio og Stram Op. Louise Wolff. Samtidig læste samtidig diplomuddannelse i journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole og Syddansk Universitet. I to sæsoner, fra 2004-2005, var hun vært på ungdomsprogrammet Rundfunk på TV 2. I maj 2006 kom hun tilbage til DR som vært på Go’ Morgen P3, og fra 2007-2015 var hun studievært på Aftenshowet. Fra 2008-2012 var hun også vært på programmet Sporløs.

Louise er både skarp og kompromisløs, og hun er en rutineret vært, der mestrer mange forskellige genrer.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment er et bureau, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. Bureauet holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende