Louise Wolff

Konferencier, vært, moderator, ordstyrer – Louise Wolff

Louise Wolff, der er et velkendt ansigt som tv-vært, er tilbage på TV 2 i “Go’ Morgen Danmark” efter at have været på kulturmagasinet Gejst på DR1.

Louise har været glad for det år, hun har været vært på Gejst, men slog til da hun fik muligheden for at komme tilbage til “Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Den erfarne tv-vært, som selv er en ‘ivrig bruger af kultur’, var for at vise nye vinkler på kulturlivet, men morgenfjernsynet trak i hende.

Louise Wolff blev student fra Bornholms Amtsgymnasium i 1996 og har studeret medievidenskab ved Aarhus Universitet. Hun blev aldrig færdig, fordi hun kom i praktik på DR’s P3, hvor hun var med til at starte programmet De Professionelle i 2001.

Så blev hun ansat på P3, hvor hun lavede Strax, Boogie Radio og Stram Op. Louise Wolff læste samtidig diplomuddannelse i journalistik ved Danmarks Journalisthøjskole og Syddansk Universitet. I to sæsoner, fra 2004-2005, var hun vært på ungdomsprogrammet Rundfunk på TV 2. I maj 2006 kom hun tilbage til DR som vært på Go’ Morgen P3, og fra 2007-2015 var hun studievært på Aftenshowet. Fra 2008-2012 var hun også vært på programmet Sporløs.

Louise er både skarp og kompromisløs, og hun er en rutineret vært, der mestrer mange forskellige genrer.