Mads Steffensen

Mads Steffensen - Mads og Monopolet - Konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator.E-ntertainment

Mads Steffensen – Konferencier, vært, ordstyrer, moderator og facilitator.

Mads Steffensen er desuden journalist, tidligere radio- og TV-vært, kendt fra  – P4-radioprogrammet “Mads & Monopolet” samt “Kender du typen”, “Her er dit liv”, “Kongerigets Klogeste” og “Alle Mod 1” på DR1-TV. Han kan nu oplevet på Podimo Podcasten “Mads og A-holdet”

Mads Steffensen er en fremragende ordstyrer, konferencier og interviewer, der let elegant kommer ind under huden på gæsterne. Han bruger ofte dilemma-stilen og den er særdeles velfungerende i moderatorrollen. Det betyder at han går ret tæt på bl.a. paneldeltagere og emner, uden at det bliver ubehageligt.

Mads & Monopolet har gjort Mads Steffensen til en af Danmarks mest populære radioværter gennem tiderne. Uge efter uge kunne programmet mønstre over 1 million lyttere og var ubetinget det mest hørte radioprogram nogensinde.

Han modtog i 2006 Radioprisen og i 2009 Ekstra Bladets pris Den Gyldne Mikrofon for Mads & Monopolet samt i 2011 modtog han Zulu Award for Mads & Monopolet.

Kontakt os for en snak om hvordan Mads Steffensen passer til netop Jeres arrangement.

Hans nye bog “Aldeles Fremragende” kan købes på dette her link.

……………………………….

Biografi

Mads Steffensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i ’97.

Tidligere ansat på Berlingske Tidende, Metronome Productions og DR-P3.

Tidligere vært i Aftenshowet på DR1.

Vært i Mads & Monopolet, P3 siden september 2003 og P4 siden 2016.

Tidligere vært for P3-programmerne Strax, Go’ Morgen P3 – og vært i DR 1 i ”Her er dit liv”, Kongerigets Klogeste”, ”Kender du typen” og “Alle Mod 1”.
Han vandt i marts 2006 den samlede radiobranches pris, Radioprisen, for værtsrollen i Mads & Monopolet. Forfatter til børne-action-bogen ‘Drengene Fra Bataljon 6-46’, udkom oktober 2006.
Født 1970, gift og far til tre sønner.

Hold: Liverpool

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Bureauet er et friskt pust, hvor det drejer sig om at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig hele tiden på forkant med, hvad der rører sig på underholdningsmarkedet.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende