Michael Carøe

Michael Carøe - sang - musik - konferencier - E-ntertainment.dk

Michael Carøe:

Michael Carøe er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Som skuespiller har Michael Carøe medvirket i alt lige fra klassikere som Macbeth, over musicals som Evita og Chicago, til Det Kongelige Teaters mega-opsætning af Robin Hood i Dyrehaven.
Michael Carøe har fungeret som konferencier og vært ved et hav af events og Tv-programmer. Senest har især Michael Carøes medvirken i Tv-serien Klovn medført, at han pludselig bliver genkendt de mærkeligste steder rundt om på kloden.
Sang og musik har altid været Michaels faste følgesvende. I mange år har han som sanger og entertainer boltret sig i et univers inspireret af mesteren Frank Sinatra and The Rat Pack’s musikalitet, elegance og humor. Et univers han lystigt udfordrer ved konstant at afsøge alle musikalske stilarter. Egentlig kun begrænset af mottoet: ”It Don’t Mean a Thing – If It Ain’t Got That Swing”.

Konferencier

Med Michael Carøe får du ikke bare en konferencier. Du får en koordinator, der skaber tryghed om arrangementet allerede fra det indledende møde. Han er med til at overveje alle aspekter af arrangementet, så det forløber bedst muligt og bringer dine gæster i netop den stemning, du har brug for.

Med Michael ved roret får du ganske enkelt en kapacitet, der med overblik og charme sikrer, at dine gæster husker dit arrangement som noget helt særligt.

Sang og musik

Michael Carøe har gennem årene opbygget et samarbejde med en række forskellige orkestre, der kan levere musik og underholdning til stort set alle opgaver og ønsker. Fra stemningsskabende ”underlægning” under middagen over show-koncerter til fest-band – for blot for at nævne nogle få muligheder. Michaels primære samarbejdspartnere er Guldholdet og Big Bandet.

Big Bandet

En helt anden boldgade er Michael Carøe og Big Bandet.
Kender man lidt til Frank Sinatras musik, så ved man udmærket hvad et Big Band kan. Når Michael Carøe har et Big Band i ryggen, er festen på flyvetur direkte til The Sands i Las Vegas. Det er Sinatra, Sammy og Dean. Det er høje hæle, cool smoking og elegant musikalitet. Det er That Old Black Magic i et Martini-glas – hvad enten der spilles op til op til dans eller koncert.
Michael kan opleves med Tivolis Big Band hver sommer på Plænen i Tivoli. I 2012 turnerede Michael land og rige rundt med DR Big Band.

Brass Band

Efter flere ophold i New Orleans fandt Michael for nogle år siden kærligheden til Brass Band-musikken, hvorefter han begyndte samarbejdet med genrens danske A-hold, ”Tuesday Night Brass Band”.
Så nu er der dømt klassisk New Orleans à la Louis Armstrong, og en fantastisk stemning. At se bandet og Carøe marchere gennem salen med fuld honnør og swingende truthorn er et syn for alle jazzens guder.

Duetter

Michael Carøe har gennem årene sunget sammen med et utal af kunstnere, blandt andre Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Mark Linn, Lisa Nilsson og Dario Campeotto. Hvis der tænkes i de baner til festen, så er det kun fantasien der sætter grænser.

Guldholdet

Michael Carøes faste band. En lille tæt sammenspillet gruppe, der har spillet til utallige events, koncerter, tv-shows og – ikke mindst – fester, fester, fester. Guldholdet og Carøe kan fylde ethvert dansegulv og løfte festen til nye højder. ”Rabalderstræde”, ”Let’s Dance” og ”Så længe jeg lever”. Las Vegas, rock og party-pop. Guldholdet spiller. Festen rykker.
Guldholdet kan spille stort set alt – og opfylder gerne ønsker fra gæsterne.
Bandets specialitet er det unikke koncept ”Popfordring”, hvor gæsterne i løbet af middagen udfylder ønskesedler på musiknumre, som så udtrækkes under showet – hvorefter Guldholdet og Michael på stående fod spiller de udtrukne ønsker. Det virker som det rene magi og skal opleves.

Lounge – Jazz Group

Michael Carøe har i de senere år spillet med en mængde danske jazzmusikere i forskellige konstellationer – altid tilpasset arrangementet, og altid musikere med både højt solistisk niveau og med et skarpt øje for festen. Repertoiret er velkendte standards krydret med fortolkninger fra andre genrer.
Kan afpasses i volumen til både koncert og luksus-lounge – evt. flettet med udvalgt DJ.

Shows

Michael Carøe har lavet en række shows med forskellige fællesnævnere: Frank Sinatra, James Bond, egne favoritter, publikums favoritter, Danske Evergreens på engelsk, og ren partymusik. Uanset hvilken farvestemning festen skal have, er det højst sandsynligt, at den er repræsenteret hos Michael Carøe.

Solist med andre bands

Michael Carøe har i sin karriere optrådt sammen med en lang række af professionelle orkestre landet over. Både til større og mindre arrangementer, for virksomheder og til byfester.

Symfoniorkester

Der er noget ultimativt over Michael Carøe sammen med et symfoniorkester. De udfordrer hinanden med forskelligheder og så alligevel smelter det sammen til fælles fodslag i musikkens verden.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

Admin / 14. august 2019 / Entertainer