Ordstyrer / Facilitator

Ordstyrer til virtuelle online aktiviteter

En anden måde at gøre tingene på i disse Corona-tider.

Lav jeres firma-aktiviteter, medarbejder-arrangementer, seminarer, konferencer, kurser, årsmøder, foredrag mv. online

Virtuelle events/aktiviteter med foredragsholdere, værter, moderatorer, konferencier m.fl. – online via Zoom, Teams, Google Hangouts, Skype eller lignende platforme samt lav videooptagelser eller kør online-videoer.

Alle vores dygtige underholdere er klar derude.

En dygtig ordstyrer og faciltator har en viden, evne og kompetance til at styre slagets gang optimalt.

Mads Steffensen - Ordstyrer og facilitator, konferencier, vært, og moderator - E-ntertainment.dk
F.eks. Mads Steffensen

En ordstyrer er en person der leder en debat, forhandling eller en diskussion ved at sørge for at det aftalte tema følges, og regler for debatindlæg og lignende overholdes

Ordstyreren / facilitatoren skal ikke rette fokus mod sig selv som person, selvom det er ordstyrerens opgave at få det hele til at køre i forhold til tidsplan og emner.

Ordstyreren introduktioner og med effektive spørgsmål styre tiden, holde diskussionen til emnet og gøre komplicerede forklaringer og begreber både interessante og letforståelige.En god ordstyrer holdes publikum engageret hele vejen igennem.

Ordstyreren får alle dele til at gå op i en højere enhed og sørger for at holde styr på tiden, deltagerne og andre vigtige dele af eventen.

En debat går fra at være god til at være perfekt, når man har den rigtige ordstyrer med ombord

Vores ordstyrere og facilitatorer har forskellige personligheder og baggrunde, men en fællesnævner for dem er deres store engagement og erfaring.

Det er altafgørende at have en person med, der formår at samle og løfte det til et rigtigt godt arrangement – og det er netop ordstyrerens rolle. Ordstyreren binder eventen / debatten sammen, inspirerer, holder den i gang mellem paneldeltagere og publikum.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og booking 

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe.E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder. Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Send en forespørgsel – det er gratis og uforpligtende