Signe Lindkvist

Signe Lindkvist - - moderator - ordstyrer - vært - E-ntertainment.dk

Moderator – Konferencier – Foredrag – Signe Lindkvist

Signe Lindkvist er en fantastisk fortæller og sprængfyldt med sjove og finurlige anekdoter. Signe er passioneret og arbejdsom og har hjertet med i alt hun gør.

Signe Lindkvist har i mange år lavet underholdning for børn, voksne og barnlige sjæle, Hun er en af de mest markante og underholdene I den danske tv branche. Tag ikke fejl af blondinen på halvanden meter, Signe Lindkvist er en af de få der har holdt over 20 år i branchen og det er med god grund.

Booking af Signe Lindkvist

Signe Lindkvist kan bookes til et foredrag eller som moderator eller konferencier. Hun byder på faste foredrag eller hun kan skræddersy noget særligt til jer.

Foredrag – Set fra en børneverden

Signe Lindkvist siger: “Børn er den næste generation, de næste forbrugere – men hvad vil de egentligt have – hvordan vil de have det, og hvordan kommunikere man til og med børn?
Med Signe Lindkvist har du mulighed for at blive klog på en børneverden.

Signe Lindkvist har i rigtig mange år arbejdet med børn og barnlige målgrupper på TV2 & DR. Det gælder bl.a Bruno Kloshow, MGP, Skrål, Cirkus Summarum, Fandango, Far, Mor & Bjørn. Seneste står hun bag DR’s succes Ramasjang.

Signe Lindkvists måde at fortælle på er meget levende, inspirerende og morsom. Og hun deler gladeligt ud af hendes erfaringer med hvordan man griber børn an og kommunikere med børn.

I dette foredrag kommer hun ind på hvilke værdier der er vigtige at have fokus på i kontakten med børn og hvad man i hvert falde ikke skal gøre.

Udfordringen er at fange og underholde alle børn på én gang og kommunikere sådan at alle børn er med. Signe Lindkvist kommer med unikke pointer i hvad der er fælles træk for alle børn og håndgribelig eksempler på hvad der virker og hvorfor?

Børn har indflydelse på den verden de lever I som borgere og forbrugere. De bestemmer tit hvilke tv programmer der skal ses, hvad vi køber ind og hvilket tøj vi går i. Børn er bevidste og kritiske forbrugere – men hvad kan børn lide og hvad kan de ikke?

Signe har kvalificerede forslag til hvordan kan man gøre sit produkt attraktivt for børn! Illustrerer også gerne hvordan børn ville anskue dit produkt eller dit firmas virkelighed. Signe Lindkvists foredrag om børn er en inspirerende peptalk til både firmaer der arbejder med børn og familier. Foredraget er samtidig i ligeså høj grad en stærk inspiration til alle der lever i en voksen verden og som mangler et anderledes perspektiv på livet.

Foredrag ”Vi ses i Nangijal” – Signe Lindkvists personlig historie om aktiv døds hjælp.

I ”Vi ses i Nangijala” fortæller Signe Lindkvist levende og fængende hele historien om at hjælpe sin mor med at dø. Ved hjælp af aktiv dødshjælp – eller på dansk ved selvmord.
Signes mor var uhelbredelig syg og ønskede selv at dø mens hun havde sin værdighed i behold.
Vi ses i Nagijala er en livsbekræftende fortælling som handler om kærlighed og om mod til at gøre noget farligt og ulovligt for den man elsker.

Signe Lindkvist udforsker det at sætte sin egen moral og etik på den ultimative prøvelse. Hvor langt man vil gå for én man elsker ubetinget, som beder én om hjælp.
Det er en fortælling om at turde sige farvel og tak for nu, modet til at sætte hinanden fri og at tro på at man ses hinsides.
Signe Lindkvist har hjulpet med egne erfaringer til den nye Bille August film med Ghita Nørby i hovedrollen ” Stille hjerte”. Denne film satte endnu en gang aktiv dødshjælp til debat. Og Signes egne erfaringer og historie spiller en stor del af denne film.

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment.dk / 19. marts 2018 / Ukategoriseret
Tags: , , , ,