Signe Molde

Signe Molde - TV-vært - moderator - konferencier - ordstyrer - e-ntertainment.dk

Signe Molde

Hun er skarp, kvik og henrivende sød. Hun er TV-vært, reporter og journalist i en klasse helt for sig. Hun er senest kendt fra ”Quizzen med Signe Molde” på DR2 og tidligere også fra ”Det Nye Talkshow” på DR1.

Den altid dygtige og charmerende TV-vært, Signe Molde, kendes især for at være klar til at udfordre og afprøve grænser for at give publikum en unik oplevelse. Den skønne vært er ikke kun rap i replikken, men også en af Danmarks mest efterspurgte tv-værter på grund af sin enestående og lune humor og journalistiske professionalisme.

Signe er en garvet tv-vært og konferencier, der har lavet live talkshows, satirequiz og har haft flere værtstroller. Mangler du en veloplagt og velforberedt vært eller en moderator, der med varme og smil kan holde styr på indslagene?

Signe kan bookes som moderator, konferencier, faciltator eller ordstyrer og stiller også gerne op som skrap quizdommer.

Signe er bl.a. kendt fra:

– Danmarks Indsamling 2015, medvirkende

– Quizzen med Signe Molde (2014-nu), DR2

– X Factor (2012-2013), DR1

– Det Nye Talkshow (2009-2011), DR1

– Zulu Late Night, Live (2009) TV 2 ZULU, vært

– Varm på is (2008), TV2, deltager

– Zulu Awards – Nedtælling/Afterparty (2004), vært

– Sara & Signe (2004), vært

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

E-ntertainment is a new and fresh beginning in a company that through out 25 years have been in the entertainment business. The company has set its marks and respect as an agency with some of the greatest entertainers.

E-ntertainment is always in the lead with everything that is up in time. So don’t hesitate to make your request or write an e-mail . You can also get in contact with us by telephone:

Your questions will be answered in no time.