Solveig Bjørnestad

Solveig Bjørnestad - ordstyrer, moderator, vært - E-ntertainment.dk

Solveig Bjørnestad – Vært, moderator, facilitator, konferencier

Journalist Solveig Bjørnestad har de seneste ti år været specialiseret i erhvervsstof. Blandt andet som erhvervsjournalist på DR1’s Pengemagasinet. Hun har et dybdegående kendskab til erhvervslivets dilemmaer og er kendt for sin direkte og uhøjtidelige tilgang til stoffet og aktørerne.

Hun har – blandt meget andet – lavet en række portrætprogrammer om danske virksomheder og menneskene bag. For eksempel en udsendelse om Harbo-bryggeriet og dets ejer Bernd Griese, et portræt af Mads Øvlisen i forbindelse med hans fratrædelse som Novo-direktør, og senest et tv-portræt af Danske Banks administrerende direktør, Peter Straarup, som hun fulgte på en tur til Irland i foråret 2006.

Tilbage i 80’erne var hun reporter på Radioavisen, og mange vil desuden huske hende som studievært på TV-avisen i årene 1988-92.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger og booking.

E-ntertainment er et friskt pust, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører. Med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. E-ntertainment holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

E-ntertainment is a new and fresh beginning in a company that through out 25 years have been in the entertainment business. The company has set its marks and respect as an agency with some of the greatest entertainers.

E-ntertainment is always in the lead with everything that is up in time. So don’t hesitate to make your request or write an e-mail . You can also get in contact with us by telephone:

Your questions will be answered in no time.