Sweethearts

Sweethearts Classic - Marianne Toornburg og Pernille Højmark - misk til festen - E-ntertainment.dk

Sweethearts – Slabadubadelle, Hjerter af honning, Smilende Susi, Rør ved mig.

… det var sange der, i Sweethearts fortolkninger, væltede Danmark i 90’erne.

Marianne Toornburg og Pernille Højmark i front, var dengang et “Match made in Heaven”.

I sommeren 2020 tager de 2 på landevejen igen, sammen med resten af Sweethearts under navnet SWEETHEART CLASSIC.

Glæd dig til er farverigt og underholdende show med Mariannes lyse, klare stemme, Pernilles uforlignelige entertainertalent, samt rest af Sweethearts, der med 32 år på bagen og 500.000 solgte albuns, er klar til endnu en tur i manegen.

Folk og bands kommer og går, og de bedste består. Der er en grund til at de stadig er ude og spille så mange jobs.  De er generøse, de fiser den ikke af, de leverer varen – symboliseret ved Pernilles enorme energi. Di passer vores arbejde.
Ikke mindst Pernille bliver festens værtinde i de timer koncerten varer. Folk kan læne sig tilbage eller hoppe op og ned. De er garanteret en fest. Det er der de har vores berettigelse.”

Kontakt os meget gerne for yderligere oplysninger og eventuel booking.

E-ntertainment er et godt bureau, hvor målsætningen er at levere den bedste underholdning til de danske arrangører, med hovedvægten lagt på foredrag samt konferencier og ordstyrere. Vi engagerer selvfølgelig også entertainere, stand-up og bands mv. både til den unge og den voksne målgruppe. Vi holder sig på forkant med, hvad der rører sig af nyheder.

Du kan booke det hele her – så hold dig endelig ikke tilbage. Send en forespørgsel –  eller ring på tlf.: 24250128 – det er helt gratis og uforpligtende

E-ntertainment is a new and fresh beginning in a company that through out 25 years have been in the entertainment business. The company has set its marks and respect as an agency with some of the greatest entertainers.

E-ntertainment is always in the lead with everything that is up in time. So don’t hesitate to make your request or write an e-mail . You can also get in contact with us by telephone:

Your questions will be answered in no time.

E-ntertainment.dk / 24. oktober 2019 / Band, Nyheder, Nyhedsindslag
Tags: , ,